Kennismaking
leden van de ouderraad voorzitter: Bart Bollaert, papa van Keàra Bollaert Annick Beelaert, mama van Yentl en Kyan Vervinckt Piet De Volder, papa van Sofi en Mathis De Volder Bart De Vos, papa van Farah en Milla De Vos Eveline Dewinter, mama van Rune en Warre D’haeyere Darline Veys, mama van Maud en Tiebe De Schrijver  
home contact Kennismaking Aanmelding nuttige info
Nieuwe ouders zijn altijd welkom. Neem gerust contact op met de voorzitter, Bart Bollaert op nummer 0497/69 07 80 of bart_bollaert@hotmail.com .
ouderraad
fotoalbum kalender opendeurmoment nieuwsbrief projecten

TABORSCHOOL LOTENHULLE

HULLAERTSTRAAT 2

9880 LOTENHULLE  051/68 94 87

schoollotenhulle@taborscholen.be   

De ouderraad is een groep gemotiveerde ouders die zich inzet om de school te steunen en activiteiten op touw te zetten waar de kinderen hun hartje kunnen bij ophalen. De basisdoelstelling van de ouderraad is het bevorderen van de samenwerking tussen ouders en school en zo het welzijn van de kinderen op school te optimaliseren. Hiervoor zetten de leden van de ouderraad zich belangeloos in. Ze werken hiervoor samen met de directie en de leerkrachten. Dolle dorpsdag, BBQ, de POP-fuif met kaas- en wijnavond, een educatieve ouderavond, ondersteuning van carnaval, ….. zijn activiteiten die de afgelopen jaren succesvol georganiseerd werden. Met de opbrengst van al dat moois sponsorde de ouderraad de afgelopen jaren tal van activiteiten, ICT- materiaal of spelmateriaal op school. Info wordt verspreid via de nieuwsbrieven van de school of via eigen uitnodigingen n.a.v. een activiteit. Naast de nieuwsbrief, vind je ook informatie op de website van de school. Bij de rubriek kennismaking kan je inloggen op ‘ouderraad’.

ouderraad